KEÇİBOYNUZU CİPS

Keçiboynuzu cipsi, patentli bir üründür. Dikkatli ve özenle işlenen tahılın, besin değerleri muhafaza edilerek hazırlanır. Yüksek oranda antioksidan ve lif maddeler içermektedir. Bol miktarda protein (%4-5), fosfor, magnezyum gibi minaraller ile A,B,D, ve E vitaminleri bulunmaktadır. Özellikle çocuklar; bu küçük çıtır topları atıştırmalık olarak çok sever.

  • Protein, fosfor, demir, magnezyum gibi mineraller ile A, B, D, ve E vitaminleri bulunmaktadır. Özellikle E vitaminini karşılamakta çok etkindir. Keçiboynuzunun ortalama %35’i düşük moleküler yapılı karbonhidratlardan oluşur. Gallik asitte vardır. Yine yaklaşık %40’ı yüksek moleküler yapılı nişastadan oluşur. Yağ oranı ise oldukça düşük olup ancak %1 dir.

  • FAYDALARI :

    • Kilo kontrolüne yardımcı olur.
    • Direnç ve enerji verir.
    • Sindirim sistemine faydalıdır.
    • Kalp sağlığını destekler.
    • Karaciğeri korur.
  • İÇERİK : Keçiboynuzu, Pirinç, Dut Tozu

  • Glisemik indeks düşüktür.

  • Fosfor ve Magnezyum Deposu

  • NASIL TÜKETİLMELİDİR?
    Doğrudan yulaf ezmesi, yoğurt, süte ekleyin. Çantanızda atıştırmalık olarak kullanın.