KEÇİBOYNUZU CİPS
Keçiboynuzu cipsi, patentli bir üründür. Dikkatli ve özenle işlenen tahılın, besin değerleri muhafaza edilerek hazırlanır. Yüksek oranda antioksidan ve lif maddeler içermektedir. Bol miktarda protein (%4-5), fosfor, magnezyum gibi minaraller ile A,B,D, ve E vitaminleri bulunmaktadır. Özellikle çocuklar; bu küçük çıtır topları atıştırmalık olarak çok sever.
Protein, fosfor, demir, magnezyum gibi mineraller ile A, B, D, ve E vitaminleri bulunmaktadır. Özellikle E vitaminini karşılamakta çok etkindir. Keçiboynuzunun ortalama %35’i düşük moleküler yapılı karbonhidratlardan oluşur. Gallik asitte vardır. Yine yaklaşık %40’ı yüksek moleküler yapılı nişastadan oluşur. Yağ oranı ise oldukça düşük olup ancak %1 dir.
FAYDALARI :
- Kilo kontrolüne yardımcı olur.
- Direnç ve enerji verir.
- Sindirim sistemine faydalıdır.
- Kalp sağlığını destekler.
- Karaciğeri korur.
İÇERİK : Keçiboynuzu, Pirinç, Dut Tozu
Glisemik indeks düşüktür.
Fosfor ve Magnezyum Deposu
NASIL TÜKETİLMELİDİR?
Doğrudan yulaf ezmesi, yoğurt, süte ekleyin. Çantanızda atıştırmalık olarak kullanın.